magyardeutschhrvatski
címlapoldaltérképkapcsolat
Hírek, újdonságok

• Hirdetmény
bővebben »

• Birjáni Horvát Tánccsoport fellépései
bővebben »

további hírek »

Baranya Megyei Önkormányzat honlapja
Magyarország.hu
Az oldal nyomtatása
Köszöntő

Szeretettel köszöntöm Önt Birján honlapján, községünk valamennyi polgára nevében. Nagy örömmel tölt el, hogy a világhálón való barangolása közben megtekinti községünk internetes oldalát. Bízom benne, hogy kellemes perceket szerzünk Önnek, és mindemellett sok hasznos információt nyújtunk Birjánról.

 

Honlapunkon megismerheti történelmünket és az eddig végzett munkánk eredményeit. Bízom benne, hogy a világhálón látottak felkeltik érdeklődését és személyesen is, ellátogat községünkbe, megtekinti nevezetességeinket, illetve részt vesz településünk színvonalas rendezvényeinek valamelyikén.
A birjániak kedves, vendégszerető emberek, ezért a nálunk megforduló vendégek jól érzik magukat és számos élménnyel gazdagabban búcsúznak tőlünk.


Reméljük hogy felkeltettük érdeklődését a honlapunkon való barangolás alkalmával, és élőben is be tudjuk mutatni Birján olyan értékeit is mint a májusfa állítás, üveges tánc, és egy rendezvényünkön megkóstolhatja fődíjas töltöttkáposztánkat is. Szeretnénk ha minél előbb ellátogatna tiszta, virágos településünkre ahol a lakosság üdülve lakhat.

 


Baráti üdvözlettel:

Novreczky János
polgármester

 

Készült a WebCom CMS portálrendszer segítségével